Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 150 ml plnotučného mléka
- 200 ml 30% smetany
- 75 g Biscoff pomazánky (Lotusková pomazánka)
- 2 lžičky cukru krupice
- Biscoff sušenky s čokoládovou náplní
Zmrzlina z domácí pekárny
Nádobu na výrobu zmrzliny vložíme den předem do mrazáku. Do rendlíku si dáme mléko, smetanu, cukr a pomazánku. Ohříváme a mícháme metličkou než se rozpustí pomazánka. Dáme vychladit na cca 1 hodinu do lednice. Namrazenou nádobu vložíme do pekárny Catler BM 700, připneme metličku, na přístroji navolíme program 15 s časovačem na 25 minut a spustíme program. Do nádoby pomaloučku vyléváme vychlazenou směs na zmrzlinu. 5 minut před koncem programu přidáme 3-4 nasekané sušenky.
Když máme hotovo, můžeme rovnou konzumovat.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Když máme hotovo, můžeme rovnou konzumovat.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.