Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 1 kuřecí prso
- olivový olej
- grilovací nebo gyros koření
- 1 bílá cibule
- 1 rajče
- pórek
- čedar
- anglická slanina (4 plátky)
- bageta (cca 30 cm)
- Ajvar
- BBQ omáčka
Zapečený sandwich
Kdykoliv dostanete chuť, je tu smart gril Catler GR 7010 s teplotní sondou, třeba pro rychlý sandwich s kuřecím masem k večeři.
Maso si nakrájíme na tenké plátky. Promícháme s trochou oleje a koření. Cibuli, rajčata a pórek si nakrájíme na kolečka. Čedar nastrouháme nahrubo. Kontaktní gril zapneme na 190 °C. Na grilovací plochu vyskládáme maso a kolečka cibule, zavřeme víko a grilujeme cca 5 minut.
Maso i cibuli vyndáme na talíř a dáme bokem. Dáme na gril plátky slaniny, zavřeme víko a grilujeme cca 2 minuty. Vyndáme a dáme bokem. Podélně si rozřízneme bagetu, spodní díl namažeme Ajvarem a horní díl BBQ omáčkou. Poté skládáme sandwich, na spodní díl v pořadí - pórek, cibule, maso, rajčata, sýr, slanina. Přikryjeme horním dílem bagety a dáme zapéct do grilu se zavřeným víkem na 3-5 minut.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Maso si nakrájíme na tenké plátky. Promícháme s trochou oleje a koření. Cibuli, rajčata a pórek si nakrájíme na kolečka. Čedar nastrouháme nahrubo. Kontaktní gril zapneme na 190 °C. Na grilovací plochu vyskládáme maso a kolečka cibule, zavřeme víko a grilujeme cca 5 minut.
Maso i cibuli vyndáme na talíř a dáme bokem. Dáme na gril plátky slaniny, zavřeme víko a grilujeme cca 2 minuty. Vyndáme a dáme bokem. Podélně si rozřízneme bagetu, spodní díl namažeme Ajvarem a horní díl BBQ omáčkou. Poté skládáme sandwich, na spodní díl v pořadí - pórek, cibule, maso, rajčata, sýr, slanina. Přikryjeme horním dílem bagety a dáme zapéct do grilu se zavřeným víkem na 3-5 minut.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.