Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 1 kg brambor
- 1 velká bílá cibule
- 2 zelené papriky
- 250 g moravského uzeného
- 250 g cukety
- 3 vejce
- 200 g 30% smetany
- 100 ml mléka
- 1 lžička soli
- 1 lžička pepře
- hrst kadeřavé petržele
- 150 goudy
- 2 lžíce sádla
Zapečené brambory v horkovzdušné fritéze
Brambory dáme uvařit ve slupce - cca 15 minut. Po uvaření je oloupeme a nakrájíme na menší kousky - cca 1 x 1 cm. Nakrájíme si nadrobno cibuli, papriku, uzené maso a cuketu. Na rozehřátém sádle si zesklovatíme cibulku, přidáme maso, a když je opečené dohněda, přidáme cuketu s paprikou a opékáme dalších 5 minut. Smícháme si vejce, smetanu, mléko, sůl a pepř. Důkladně promícháme a přidáme nasekanou petrželku a najemno nastrouhaný sýr.
Nastartujeme horkovzdušnou fritézu na 180 °C s časovačem na 30 minut.
Brambory smícháme se smetanovou a masovou směsí. Vylijeme do pekáčku fritézy a uhladíme vršek. Vložíme do fritézy a už jen čekáme. Servírujeme ozdobené nasekanou petrželkou a přikusujeme zavařenou okurku.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Nastartujeme horkovzdušnou fritézu na 180 °C s časovačem na 30 minut.
Brambory smícháme se smetanovou a masovou směsí. Vylijeme do pekáčku fritézy a uhladíme vršek. Vložíme do fritézy a už jen čekáme. Servírujeme ozdobené nasekanou petrželkou a přikusujeme zavařenou okurku.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.