Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 320 ml mléka
- ½ lžičky citrónové šťávy
- 50 g rozpuštěného másla
- 2 lžíce cukru krupice
- 580 g chlebové mouky
- 1 pytlík sušeného droždí
- 1 lžička skořice
- 50 g vlašských ořechů
- 100 g sušených brusinek
- 100 g rozinek
Vánoční chléb z domácí pekárny
Každé vaše ráno může být provoněné křupavou a čerstvou snídaní. Pekárna Catler BM 700 těsto uhněte, nechá vykynout a následně upeče. Celý proces se odehrává bez vás, stačí jen na začátku nasypat suroviny. Připravte si vánoční chléb plný ořechů, brusinek a rozinek podle foodblogera @Gregitch.
Ingredience dáme do formy v pořadí mléko, šťáva, máslo, cukr, mouka, droždí a skořice. Zapneme program č. 1 - základní chléb. Do automatického dávkovače suchých surovin dáme nasekané ořechy. V poslední fázi hnětení se ořechy vysypou do těsta. Hned poté do těsta přidáme i brusinky a rozinky. Po upečení chléb vyjmeme z formy a necháme na mřížce vystydnout.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Ingredience dáme do formy v pořadí mléko, šťáva, máslo, cukr, mouka, droždí a skořice. Zapneme program č. 1 - základní chléb. Do automatického dávkovače suchých surovin dáme nasekané ořechy. V poslední fázi hnětení se ořechy vysypou do těsta. Hned poté do těsta přidáme i brusinky a rozinky. Po upečení chléb vyjmeme z formy a necháme na mřížce vystydnout.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.