Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 180 g hladké mouky
- 60 g mletých pekanových ořechů
- 100 g změklého másla
- 2 žloutky
- 35 g moučkového cukru
- 1 vanilkový lusk
- cukr moučka a vanilkový cukr na obalování
Vanilkové rohlíčky v horkovzdušné fritéze
Tradiční cukroví moderním způsobem? V horkovzdušné fritéze to jde! Voňavé překvapení, které nadchne každého, kdo ochutná. Připravte si na vánoční stůl křehké vanilkové rohlíčky s pekanovými ořechy a pravou vanilkou podle foodblogera @Gregitch.
Všechny suroviny dáme do mísy a vypracujeme těsto. Zabalíme ho do fólie a dáme na 2 hodiny do chladničky. Z těsta tvarujeme válečky, které poté ohneme do tvaru rohlíčku. Nejjednodušší je udělat jeden dlouhý váleček a z něj odkrajovat malé kousky. Rohlíčky vyskládáme na pekáček fritézy Catler HG 410, nastavíme teplotu na 180 °C a po nahřátí pečeme rohlíčky cca 7-9 minut dorůžova. Po upečení necháme rohlíčky chvilku vychladnout, ještě teplé je obalíme ve směsi moučkového cukru s vanilkovým cukrem.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Všechny suroviny dáme do mísy a vypracujeme těsto. Zabalíme ho do fólie a dáme na 2 hodiny do chladničky. Z těsta tvarujeme válečky, které poté ohneme do tvaru rohlíčku. Nejjednodušší je udělat jeden dlouhý váleček a z něj odkrajovat malé kousky. Rohlíčky vyskládáme na pekáček fritézy Catler HG 410, nastavíme teplotu na 180 °C a po nahřátí pečeme rohlíčky cca 7-9 minut dorůžova. Po upečení necháme rohlíčky chvilku vychladnout, ještě teplé je obalíme ve směsi moučkového cukru s vanilkovým cukrem.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.