Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 100 g černých oliv bez pecky
- 30 ml olivového oleje
- 1 stroužek česneku
- šťáva z ½ citronu
- 1 hrst petrželky
- špetka soli
- špetka pepře
- sušená rajčata na ozdobu
- bagetka na servis
Tapenáda z černých oliv
Tapenáda z černých oliv podávaná vychlazená na křupavé bagetě jako nejlepší volba předkrmu na párty. Připravte si ji s tyčovým mixérem Catler SB 810 Vacu + podle šéfkuchařky Ley @leaskalova.
Olivy, česnek, petrželku, citronovou šťávu, sůl a pepř vložíme do tyčového mixéru SB 810 Vacu+. Přilijeme olivový olej a vše rozmixujeme do hladké nebo lehce hrubší konzistence – podle chuti.
Podáváme s křupavou bagetou a ozdobíme kousky sušených rajčat. Dobrou chuť.