Blog

Musíte ochutnat svět značky Catler
Tapenáda z černých oliv
  • 100 g černých oliv bez pecky
  • 30 ml olivového oleje 
  • 1 stroužek česneku 
  • šťáva z ½ citronu
  • 1 hrst petrželky
  • špetka soli
  • špetka pepře
  • sušená rajčata na ozdobu
  • bagetka na servis

Tapenáda z černých oliv

Tapenáda z černých oliv podávaná vychlazená na křupavé bagetě jako nejlepší volba předkrmu na párty. Připravte si ji s tyčovým mixérem Catler SB 810 Vacu + podle šéfkuchařky Ley @leaskalova.

Olivy, česnek, petrželku, citronovou šťávu, sůl a pepř vložíme do tyčového mixéru SB 810 Vacu+. Přilijeme olivový olej a vše rozmixujeme do hladké nebo lehce hrubší konzistence – podle chuti.

Podáváme s křupavou bagetou a ozdobíme kousky sušených rajčat. Dobrou chuť.