Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 3 velká rajčata
- 2 papriky
- 3 stroužky česneku
- 1 červená cibule
- snítka tymiánu
- snítka rozmarýnu
- 1 panák olivového oleje
- čerstvě mletý pepř
- těstoviny (nejlépe čerstvé)
- sůl
Omáčka na těstoviny s krémovou strukturou
Rajčata, papriky, cibuli, česnek nakrájíme na velké kusy a dáme do zapékací mísy. Přidáme bylinky a zalijeme olivovým olejem. Pečeme v troubě na 200 stupňů cca 40 minut, dokud vše není úplně měkké. Vyndáme stonky bylinek. Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu. Trochu vody z těstovin si schováme a přidáme ji k upečené zelenině. Tu vymixujeme pomocí tyčového mixeru Catler SB 810 Vacu+.
Hotovou směs vlijeme na uvařené slité těstoviny a zastrouháme parmezánem, přidávám ještě čerstvě mletý pepř. Můžete dosolit, ale parmezán je hodně slaný sám o sobě, vymíchejte v krémovou konzistenci. Bazalka, jarní cibulka nebo chilli dodají vašemu pokrmu šmrnc a chuť.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Hotovou směs vlijeme na uvařené slité těstoviny a zastrouháme parmezánem, přidávám ještě čerstvě mletý pepř. Můžete dosolit, ale parmezán je hodně slaný sám o sobě, vymíchejte v krémovou konzistenci. Bazalka, jarní cibulka nebo chilli dodají vašemu pokrmu šmrnc a chuť.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.