Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
Na burger
- 500 g mletého hovězího masa
- 1 lžíce worchestru
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 vejce
- 1 stroužek prolisovaného česneku
- 75 g strouhanky
- 25 g strouhaného čedaru
- 20 g nastrouhané cibule
- hrst hladkolisté petržele
- 4 hamburgerové housky
Na salát
- 350 g bílého zelí nakrouhaného najemno
- 150 g nahrubo nastrouhané mrkve
- 3 stonky jarní cibulky
- hrst hladkolisté petržele
- 4 lžíce bílého jogurtu
- 1 lžíce dijonské hořčice
- 1 lžíce jablečného octa
- 3 lžíce citrónové šťávy
- sůl, pepř
Mini burgery s coleslaw salátem na grilu
Poznejte další level grilování se smart grilem Catler GR 7010 s teplotní sondou. Sonda zajistí přesný přehled o vnitřní teplotě masa, a to bude vždy řádně a bezpečně propečené a zároveň zbytečně nevysušené. Ogrilujte si s námi burger s domácím Coleslaw salátem.
Všechny ingredience na burger si smícháme v míse a ideálně rukou pořádně prohněteme. Ze směsi vytvarujeme 4 stejně velké kulaté placky cca 1,5 cm vysoké. Pečeme na grilu pomazaném trochou oleje na 190 °C s teplotní sondou na vnitřní teplotu 65 °C (zavřený poklop) nebo 5 minut z každé strany (otevřený poklop). Na rozpáleném grilu si poté opečeme s troškou másla rozpůlené housky.
Na salát si smícháme nakrouhané zelí ve větší míse se strouhanou mrkví, přidáme jogurt, hořčici, ocet, citrónovou šťávu, osolíme a opepříme. Smícháme a můžeme servírovat. Na spodní část housky dáme pořádnou vrstvu salátu, na něj položíme hotové maso, navrch ještě trochu salátu, přiklopíme vrchním dílem housky.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Všechny ingredience na burger si smícháme v míse a ideálně rukou pořádně prohněteme. Ze směsi vytvarujeme 4 stejně velké kulaté placky cca 1,5 cm vysoké. Pečeme na grilu pomazaném trochou oleje na 190 °C s teplotní sondou na vnitřní teplotu 65 °C (zavřený poklop) nebo 5 minut z každé strany (otevřený poklop). Na rozpáleném grilu si poté opečeme s troškou másla rozpůlené housky.
Na salát si smícháme nakrouhané zelí ve větší míse se strouhanou mrkví, přidáme jogurt, hořčici, ocet, citrónovou šťávu, osolíme a opepříme. Smícháme a můžeme servírovat. Na spodní část housky dáme pořádnou vrstvu salátu, na něj položíme hotové maso, navrch ještě trochu salátu, přiklopíme vrchním dílem housky.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.