Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 260 g vody
- 2 lžíce oleje
- 130 g brambor vařených ve slupce nastrouhaných najemno
- 350 g hladké mouky
- 100 g pšeničné chlebové mouky
- 2 lžičky soli
- 3 lžičky Garam masala koření
- 1 lžička kurkumy
- 1 lžička chilli vloček
- 1 pytlík sušeného droždí
Masala chléb z domácí pekárny
Objevte kouzlo domácího chleba. Pekárna Catler BM 700 těsto uhněte, nechá vykynout a následně upeče. Celý proces se odehrává bez vás, stačí jen na začátku nasypat suroviny. Stejně tak vznikl i kořeněný, lehce pikantní masala chléb, který je díky bramborám navlhlý a sytý.
Do nádoby pekárny Catler BM 700 dáme všechny suroviny v uvedeném pořadí. Nádobu vložíme do pekárny a zavřeme víko. Zvolíme program na základní chléb, váhu nastavíme na 1 kg a opečení kůrky střední. Po upečení vyjmeme formu z pekárny, chléb vyklopíme ideálně na mřížku, vyndáme hnětací hák ze spodní strany chleba a chléb necháme alespoň 30 minut vychladnout.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Do nádoby pekárny Catler BM 700 dáme všechny suroviny v uvedeném pořadí. Nádobu vložíme do pekárny a zavřeme víko. Zvolíme program na základní chléb, váhu nastavíme na 1 kg a opečení kůrky střední. Po upečení vyjmeme formu z pekárny, chléb vyklopíme ideálně na mřížku, vyndáme hnětací hák ze spodní strany chleba a chléb necháme alespoň 30 minut vychladnout.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.