Blog

Musíte ochutnat svět značky Catler
Koprová majonéza s hořčicí
  • 1 žloutek 
  • 1 lžičku dijónské hořčice
  • 2 lžičky hrubozrnné hořčice
  • 150 ml slunečnicového oleje 
  • 1 lžičku citronové šťávy 
  • 1 lžičku kopru
  • ½ lžičky soli 

Koprová majonéza s hořčicí

Majonézy se vám budou klanět, tyčový mixér Catler SB 810 Vacu+ se speciální nádobou a šlehacím nástavcem na jejich připravu. 

Do vyšší nádoby vložíme žloutek, hořčici, sůl a citronovou šťávu. Zalijeme olejem. Tyčový mixér ponoříme těsně nad žloutek a 30 sekund mixujeme. Pomalu zvedáme mixér nahoru, majonéza by se nám měla krásně spojovat a houstnout. Přidáme polovinu nadrobno nasekaného čerstvého kopru, lehce prošleháme a vmícháme i druhou polovinu kopru. Geniální chuť koprové majonézy vyzkoušejte v kombinaci s lososem.

Dobrou chuť.