Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 1 žloutek
- 1 lžičku dijónské hořčice
- 2 lžičky hrubozrnné hořčice
- 150 ml slunečnicového oleje
- 1 lžičku citronové šťávy
- 1 lžičku kopru
- ½ lžičky soli
Koprová majonéza s hořčicí
Majonézy se vám budou klanět, tyčový mixér Catler SB 810 Vacu+ se speciální nádobou a šlehacím nástavcem na jejich připravu.
Do vyšší nádoby vložíme žloutek, hořčici, sůl a citronovou šťávu. Zalijeme olejem. Tyčový mixér ponoříme těsně nad žloutek a 30 sekund mixujeme. Pomalu zvedáme mixér nahoru, majonéza by se nám měla krásně spojovat a houstnout. Přidáme polovinu nadrobno nasekaného čerstvého kopru, lehce prošleháme a vmícháme i druhou polovinu kopru. Geniální chuť koprové majonézy vyzkoušejte v kombinaci s lososem.
Dobrou chuť.
Do vyšší nádoby vložíme žloutek, hořčici, sůl a citronovou šťávu. Zalijeme olejem. Tyčový mixér ponoříme těsně nad žloutek a 30 sekund mixujeme. Pomalu zvedáme mixér nahoru, majonéza by se nám měla krásně spojovat a houstnout. Přidáme polovinu nadrobno nasekaného čerstvého kopru, lehce prošleháme a vmícháme i druhou polovinu kopru. Geniální chuť koprové majonézy vyzkoušejte v kombinaci s lososem.
Dobrou chuť.