Blog

Musíte ochutnat svět značky Catler
Kokosky v horkovzdušné fritéze
  • 2 vejce
  • 40 g hnědého cukru
  • 150 g strouhaného kokosu

Kokosky v horkovzdušné fritéze

Cukroví v horkovzdušné fritéze, proč ne? Jen 3 ingredience, jen 15 minut a kokosky jsou na světě. 
Recept v horkovzdušné fritéze Catler HG 410 pro vás připravil foodbloger Jakub Gregor, @Gregitch. 

V míse smícháme vejce s cukrem a metličkou důkladně prošleháme. Přisypeme kokos a stěrkou vypracujeme tvárnou hmotu, která drží pohromadě. Předehřejeme fritézu na 160 °C s časovačem na 10 ​minut. Tvarujeme 9 stejně velkých kuželovitých hrudek. Pořádně mačkáme, aby držely pohromadě. Odkládáme do pekáčku fritézy. Fritujeme 10 minut. 

Dobrou chuť

Videorecept najdete na našem Instagramu.