Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 2 vejce
- 40 g hnědého cukru
- 150 g strouhaného kokosu
Kokosky v horkovzdušné fritéze
Cukroví v horkovzdušné fritéze, proč ne? Jen 3 ingredience, jen 15 minut a kokosky jsou na světě.
Recept v horkovzdušné fritéze Catler HG 410 pro vás připravil foodbloger Jakub Gregor, @Gregitch.
V míse smícháme vejce s cukrem a metličkou důkladně prošleháme. Přisypeme kokos a stěrkou vypracujeme tvárnou hmotu, která drží pohromadě. Předehřejeme fritézu na 160 °C s časovačem na 10 minut. Tvarujeme 9 stejně velkých kuželovitých hrudek. Pořádně mačkáme, aby držely pohromadě. Odkládáme do pekáčku fritézy. Fritujeme 10 minut.
Dobrou chuť
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Recept v horkovzdušné fritéze Catler HG 410 pro vás připravil foodbloger Jakub Gregor, @Gregitch.
V míse smícháme vejce s cukrem a metličkou důkladně prošleháme. Přisypeme kokos a stěrkou vypracujeme tvárnou hmotu, která drží pohromadě. Předehřejeme fritézu na 160 °C s časovačem na 10 minut. Tvarujeme 9 stejně velkých kuželovitých hrudek. Pořádně mačkáme, aby držely pohromadě. Odkládáme do pekáčku fritézy. Fritujeme 10 minut.
Dobrou chuť
Videorecept najdete na našem Instagramu.