Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 2 větší kuřecí prsa
- 4 lžičky červeného pesta
- 6 plátků choriza
- 4 plátky mozzarelly
- sůl a pepř
- rýže, jarní cibulka, olivový olej, pepř, pórek a salátová okurka jako příloha
Fritovaná kuřecí prsa plněná pestem
Nažhavte horký vzduch a fritujte s minimem tuku s horkovzdušnou fritézou Catler HG 410. Recept na kuřecí prsa plněná pestem, chorizem a mozzarellou je tu pro vás.
Kuřecí prsa si ze silnější strany nařízneme a špičkou nože v nich vytvoříme kapsu. Celý vnitřek kapsy potřeme červeným pestem - 2 lžičky do každého prsa. Do kapsy vložíme na polovinu přeložené plátky choriza a plátky mozzarelly. Zvenku prsa osolíme a opepříme.
Horkovzdušnou fritézu zapneme na program smažení s časovačem na 15 minut, teplota tohoto programu je 205 °C. Prsa vložíme do fritézy, zavřeme víko a necháme ji pracovat.
V mezičase si uvaříme rýži jako přílohu, přimícháme nasekanou jarní cibulku a servírujeme společně s plátky salátové okurky, ozdobíme nasekaným pórkem, dochutíme pepřem a zakápneme olivovým olejem. Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Kuřecí prsa si ze silnější strany nařízneme a špičkou nože v nich vytvoříme kapsu. Celý vnitřek kapsy potřeme červeným pestem - 2 lžičky do každého prsa. Do kapsy vložíme na polovinu přeložené plátky choriza a plátky mozzarelly. Zvenku prsa osolíme a opepříme.
Horkovzdušnou fritézu zapneme na program smažení s časovačem na 15 minut, teplota tohoto programu je 205 °C. Prsa vložíme do fritézy, zavřeme víko a necháme ji pracovat.
V mezičase si uvaříme rýži jako přílohu, přimícháme nasekanou jarní cibulku a servírujeme společně s plátky salátové okurky, ozdobíme nasekaným pórkem, dochutíme pepřem a zakápneme olivovým olejem. Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.