Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 180 g nahrubo nastrouhaných brambor (po vymačkání vody)
- 50 g nahrubo nastrouhané mrkve
- 1 vejce
- ½ lžičky soli
- 2 lžíce kukuřičného škrobu
- 1 lžíce hladké mouky
- 1 lžička sušeného česneku
- 1 lžička sušené cibule
- 2 lžičky majoránky
- olej, čedar
Bramborovo-mrkvové placky v horkovzdušné fritéze
Snadno, rychle a bez zbytečného tuku, přesně tak budete připravovat pokrmy v horkovzdušné fritéze Catler HG 410. Křupavou bramborovo-mrkvovou placku máte hotovou za 30 minut. Připravte si ji s námi podle receptu foodblogera Jakuba Gregora, @Gregitch.
Brambory nastrouháme nahrubo, přendáme do utěrky a vymačkáme z nich co nejvíce vody. V míse smícháme všechny suroviny kromě oleje a sýra. Kulatou formu do horkovzdušné fritézy si nastříkáme nebo vymažeme olejem. Směs přeneseme do formy, rovnoměrně rozprostřeme a uhladíme povrch. Fritézu si zapneme na 205 °C s časovačem na 18 minut. Do předehřáté fritézy vložíme formu a zavřeme víko. Po 9 minutách placku otočíme a posypeme nastrouhaným sýrem, zavřeme víko a necháme dodělat. Teplé podáváme.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Brambory nastrouháme nahrubo, přendáme do utěrky a vymačkáme z nich co nejvíce vody. V míse smícháme všechny suroviny kromě oleje a sýra. Kulatou formu do horkovzdušné fritézy si nastříkáme nebo vymažeme olejem. Směs přeneseme do formy, rovnoměrně rozprostřeme a uhladíme povrch. Fritézu si zapneme na 205 °C s časovačem na 18 minut. Do předehřáté fritézy vložíme formu a zavřeme víko. Po 9 minutách placku otočíme a posypeme nastrouhaným sýrem, zavřeme víko a necháme dodělat. Teplé podáváme.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.