Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 250 g hladké mouky
- 50 g změklého másla
- 1 vejce
- 20 g cukru moučka
- 50 ml mléka
- 30 ml rumu
- olej ve spreji
- cukr moučka na obalování
Boží milosti v horkovzdušné fritéze
Boží milosti patří mezi tradiční masopustní pochoutky, které se obvykle smaží v oleji. Díky horkovzdušné fritéze Catler HG 410 si je můžete připravit zdravěji s minimem tuku. Recept pro vás nachystal foodbloger @Gregitch.
Recept na 20 kusů. Všechny suroviny (kromě cukru na obalování a oleje) smícháme a vypracujeme mírně lepivé těsto. Na pomoučeném povrchu ho rozválíme na plát silný přibližně 0,5 cm. Rádýlkem nakrájíme na 20 stejně velkých obdélníků a do každého uděláme dva menší zářezy uprostřed. Fritézu Catler HG 410 předehřejeme na 205 °C. Obdélníky vyskládáme do děrovaného košíku – vejde se jich tam 10, smažíme nadvakrát. Zastříkneme olejem ve spreji a vložíme do fritézy na přibližně 5 minut. Ještě teplé obalíme v moučkovém cukru. Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Recept na 20 kusů. Všechny suroviny (kromě cukru na obalování a oleje) smícháme a vypracujeme mírně lepivé těsto. Na pomoučeném povrchu ho rozválíme na plát silný přibližně 0,5 cm. Rádýlkem nakrájíme na 20 stejně velkých obdélníků a do každého uděláme dva menší zářezy uprostřed. Fritézu Catler HG 410 předehřejeme na 205 °C. Obdélníky vyskládáme do děrovaného košíku – vejde se jich tam 10, smažíme nadvakrát. Zastříkneme olejem ve spreji a vložíme do fritézy na přibližně 5 minut. Ještě teplé obalíme v moučkovém cukru. Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.